Julehilsen 2022

Vi har stått han av sammen, på tross av at 2022 ikke har vært et lett år for mange.

24. februar invaderte Russland Ukraina. Vi ser fortsatt tv-bilder av krigens grusomheter. 14 millioner mennesker er drevet på flukt. Sammen må vi ta vare på freden, og møte flyktningene slik at de føler seg velkommen og inkludert. 

2022 har vært interessant med kaldeste 17.mai på 75 år. Så ble en 50-år gammel varmerekord slått i juni - over 30 grader, det er varmt i nord. I juli ble ny nedbørsrekord satt, knuste en 100-åring. Høye strømpriser i sør, medførte misunnelse og rop om at det var urettferdig. Ja, nesten så vi fikk befolkningsøkning i Nord. 

I KomOpp har vi fått møte dyktige, dedikerte faglige ledere, veiledere og lærlinger, som sammen står på hver dag for å levere god fagopplæring og tjenester til sine brukere.

Vi er svært takknemlige for den innsats dere gjør ute i lærebedriftene, og synes dere fortjener stående applaus! Tusen takk. Som en liten gave til dere, og tradisjonen tro har vi også i år laget julefilm. Den ser du ved å trykke her.

I 2023 er det 30-år siden KomOpp ble etablert, dette blir markert på ulike måter gjennom hele året. Vi håper på å se dere som er faglige ledere, veiledere og læringer på fagsamling i Tromsø.

 

God Jul og Godt Nytt år!

Fra styret og ansatte i KomOpp