Fylkesmesterskap i helsearbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget

Lærlinger og nyutdannede helsefagarbeidere og barne- og ungdomsarbeidere inviteres til å delta i fylkesmesterskap 5. mai 2022.

Fylkesmesterskap er en konkurranse der en konkurrerer i oppgaver som fagarbeidere gjør til daglig. Det vil bli gitt en praktisk oppgave hvor de som deltar skal vise hvordan de planlegger, gjennomfører og evaluerer arbeidet. Oppgavene blir gitt i form av rollespill og dømming blir gjort etter fastsatte kriterier. I fylkesmesterskapet konkurrerer deltagerne alene i helsearbeiderfaget, og som par i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Vinneren går videre til yrkes-NM som arrangeres i Kristiansand i Sørlandshallen 26.-29. oktober 2022. I NM deltar én representant fra hvert fylke.

Treningen frem mot konkurransen er lærerik, morsom og spennende. Det vil være en god øving frem mot fagprøve, og en unik opplevelse og kompetanse å ta med seg videre i arbeid og på CV´en. Det vil bli premiering av deltagerne. Deltagere i helsefag kan konkurrere i fylkesmesterskapet til og med det året de fyller 21 år, og deltagere i barne- og ungdomsarbeiderfaget kan konkurrere til og med det året de fyller 23 år. 

Er du interessert i å delta, eller ønsker mer informasjon om arrangementet, ta kontakt med din rådgiver i KomOpp innen 11. februar 2022. 

Trykk her for å se hva regjerende Norgesmester i helsearbeiderfaget synes om å delta i yrkes-NM.