Invitasjon til fylkesmesterskap i Troms

Lærlinger og nyutdannede helsefagarbeidere og barne- og ungdomsarbeider inviteres til å delta i fylkesmesterskap 31.mars 2020. Sted: Skjervøy kulturhus

 

Hva er fylkesmesterskap? 

Fylkesmesterskap er en konkurranse der en konkurrerer i oppgaver som fagarbeidere gjør til daglig. Det vil bli gitt en praktisk oppgave hvor de som deltar skal vise hvordan de planlegger, gjennomfører og evaluerer arbeidet. Oppgavene blir gitt i form av rollespill og dømming blir gjort etter fastsatte kriterier.  I fylkesmesterskapet konkurrerer deltagerne alene i helsefag og som par i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Vinneren går videre til yrkes-NM som arrangeres i Kristiansand i Sørlandshallen, 26 - 29 oktober 2020. I NM deltar en representant fra hvert fylke.

Treningen frem mot konkurransen er lærerik, morsom og spennende. Det vil være en god øving fram mot en fagprøve og en unik opplevelse og kompetanse og ta med seg videre. Det vil bli premiering av deltagerne. Deltagerne kan ikke være eldre enn 23 år i utgangen av 2021 for de som er i helsefag. Barne- og ungdoms arbeideren kan være opptil 25 år i utgangen av 2021.  Ellers ønsker vi elever, kollegaer, venner og familie velkommen som publikum. 

Påmelding på mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 415 56 065

Påmeldingsfrist: 29.02.20

NB: Vi trenger navn, skole/arbeidssted, mobil.nr, e-post, og bilde av deltagerne.

(Bildet vil bli bruk ved presentasjon av deltagere på konkurransedagen)  

                                              

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

           

                                                      


OlkWeb

 

Søk læreplass

Søknad icon

Kontakt ansatte

For lærebedrifter

For lærlinger

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt for at du skal kunne åpne innhold og utføre handlinger.