Dersom du ønsker lærleplass i en av våre medlemsvirksomheter/kommuner kan du søke direkte til KomOpp via elektronisk søknadsskjema under, eller søke direkte til vår medlemsvirksomhet/kommune som vil videresende søknaden til oss for gjennomgang.

Samtale/intervju

Dersom vi og virksomheten/kommunen har læreplass å tilby vil du komme til samtale med representant for virksomheten. I denne samtalen vil vi ha mulighet til å bli bedre kjent med deg du vil også kunne finne ut mer om oss og virksomheten/kommunen som har læreplass å tilby.

Søknadsskjema

Last ned søknadskjemaet vedlagt under og send søknad med CV og vitnemål til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per post til: 
 
KomOpp
Kunnskapsparken
Pb 609
9306 Finnsnes

Du må også søke til Utdanningsetaten i Fylkeskommunen 

Viktig: Dersom du er elev i videregående skole eller fortsatt har dine rettigheter til videregående opplæring i behold, så må du også søke til Utdanningsetaten (Inntakskontoret) i Fylkeskommunen innen 1. mars. Da blir du også presentert som søker for alle aktuelle bedrifter. Du finner informasjon om hvordan du går fram på Vigo-siden.