Dersom du ønsker lærleplass i en av våre medlemsvirksomheter/kommuner kan du søke direkte til KomOpp via elektronisk søknadsskjema under, eller søke direkte til vår medlemsvirksomhet/kommune som vil videresende søknaden til oss for gjennomgang.

Samtale/intervju

Dersom vi og virksomheten/kommunen har læreplass å tilby vil du komme til samtale med representant for virksomheten. I denne samtalen vil vi ha mulighet til å bli bedre kjent med deg du vil også kunne finne ut mer om oss og virksomheten/kommunen som har læreplass å tilby.

Søknadsskjema

Fyll ut elektronisk søknadsskjema under eller last ned vedlagt søknadskjema og legg ved vitnemål og attester og send det i posten eller på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Du må også søke til Utdanningsetaten i Fylkeskommunen 

Viktig: Dersom du er elev i videregående skole eller fortsatt har dine rettigheter til videregående opplæring i behold, så må du også søke til Utdanningsetaten (Inntakskontoret) i Fylkeskommunen innen 1. mars. Da blir du også presentert som søker for alle aktuelle bedrifter. Du finner informasjon om hvordan du går fram på Vigo-siden.

 Elektronisk søknadsskjema

Navn: *
Adresse: *
Postnr.: *
Poststed: *
Fødselsdato: *
 /  / 
Telefon: *
E-post: *
Lærefag:

Jeg søker læreplass i følgende lærebedrift:

1:
2:
3:
Tilleggsopplysninger:
Elev ved:
Andre opplysninger om meg:

Legg ved søknadsbrev og CV med attester, samt kopi av kompetansebevis fra VG1. Kompetansebevis fra VG2 ettersendes oss når det foreligger til post@komopp.no

NB! Last opp vedlegg (maximum 3 MB per vedlegg).

Vedlegg 1:
Vedlegg 2:
Vedlegg 3:
Vedlegg 4:
Vedlegg 5:

Søk læreplass på www.vigo.no, innen 1. mars og 1. februar for særskilte vilkår.