2 faste stillinger i 100% som rådgiver i KomOpp

KomOpp har en stor økning i antall lærlinger og lærekandidater. Dette medfører at vi har behov for å øke bemanningen med to rådgiverstillinger, med for tiden kontorsted Finnsnes.

Primær oppgave for stillingene er oppfølging av medlemsvirksomhetene og lærlingene/lærekandidatene våre i Troms.  Andre oppgaver vil være: møtearrangør for lærlinger/lærekandidater og veileder, kurs for faglige ledere og veiledere, Erasmus+, samarbeid med videregående skoler, samt rekrutteringsarbeid.

Det er mye reisevirksomhet i stillingene. Søkere må ha førerkort klasse B samt like å kjøre bil.

KomOpp kan tilby spennende og krevende oppgaver. Kontoret er stadig i utvikling for å kunne tilby våre medlemsbedrifter best mulig tjenester.

Søker må ha utdanning på bachelornivå eller tilsvarende, og gjerne veiledningspedagogikk. Det vil være en fordel med yrkesfaglig pedagogikk.

God datakunnskaper er nødvendig, fordi KomOpp benytter e-lærlingsverktøy og database i oppfølgingen av lærlinger.

Personlige egenskaper som vil bli sterkt vektlagt er samarbeidsevne, kommunikasjon, fleksibel, utadvendt og søkere må like å jobbe med ungdom. God kjennskap til videregående opplæring og lærlingordningen vil være en fordel. I tillegg bør man ha gode kunnskaper i engelsk muntlig og skriftlig.

KomOpp har per i dag en mann ansatt så vi oppfordrer menn til å søke.

Lønn etter avtale. Kommunal pensjonsordning. Tiltredelse  01.08.19.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelser til daglig leder May-Tove Grytnes 95 06 46 37.

Søknad med CV og opplysninger om referanser sendes per e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 07.04.19.


OlkWeb

 

Søk læreplass

Søknad icon

Kontakt ansatte

For lærebedrifter

For lærlinger