20.03: Troms fylkestrafikk har to busser i beredskap på Finnsnes i forbindelse med avgangen til Tromsø kl. 08:45, i tilfellet ikke alle reisende får plass på båten. 

 

20. og 21. mars 2019 arrangerer vi vår tradisjonsrike fagsamling for lærlinger, lærekandidater, veiledere og faglige ledere i KomOpp. Årets samling er på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. 

Tema for fagsamlingen er INNAFØR og normal

Dette er en obligatorisk del av opplæringen for alle lærlinger og lærekandidater (unntatt ambulansefag) i KomOpp. Fagsamlingen er gratis. Du søker arbeidsgiver om fri med lønn samt dekning av reisekostnader. Dette gjelder også veiledere og faglige ledere. 

Overnatting blir på Clarion Hotel The Edge. Deltakerne må forvente å dele rom. Når du melder deg på, må du i merknadsfeltet oppgi hvem du ønsker å dele rom med.

Påmelding skjer via linken nedenfor eller via Fronter og Olkweb. For dere som bruker Olkweb: Dere finner arrangementet under "Aktviteter". Husk å bruke påmeldingslinken som ligger nederst i beskrivelsen av aktiviteten (ikke påmelding i Olkweb direkte). 

 

Påmeldingslink: http://www.arrangeit.no/paamelding.php?id=1394

 

Alle vi i KomOpp gleder oss til spennende, innholdsrike og trivelige dager sammen med dere. 

 

 

 


OlkWeb

 

Søk læreplass

Søknad icon

Kontakt ansatte

For lærebedrifter

For lærlinger