Vi ønsker å tilsette en person i 100% stilling som Konsulent med kontorsted Finnsnes. 

KomOpp opplæringskontoret for offentlig sektor i Troms har en stor økning i antall lærlinger og lærekandidater. Vi har derfor behov for å utvide vårt team med en serviceinnstilt, ryddig og fleksibel person. KomOpp har masse spennende oppgaver og møter med ulike mennesker.

Primær oppgaver for stillingen er administrasjon, saksbehandling, internservice, være fasilitator og markedsføring.

KomOpp kan tilby spennende og krevende oppgaver. Kontoret er stadig i utvikling for å kunne tilby våre medlemsbedrifter best mulig tjenester. 

Søker bør ha fagbrev, engelskkunnskaper muntlig og skriftlig, god forståelse for økonomi og regnskap. Gode datakunnskaper er nødvendig. KomOpp benytter flere ulike databaser samt at vi har nettside og FB-side.

Det må påregnes en del reisevirksomhet.

Personlige egenskaper/ferdigheter som evne til samarbeid, fleksibilitet, omstillingsvilje, nøyaktighet og kommunikasjon vil bli sterkt vektlagt. Noe kjennskap til videregående opplæring og lærlingordningen vil være en fordel.

Må ha førerkort klasse B.

Lønn etter avtale. Kommunal pensjonsordning. Vi tar sikte på tilsetting snarest mulig. 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelser til daglig leder May-Tove Grytnes 95 06 46 37. 

Søknad med CV og opplysninger om referanser sendes per e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 16.02.18.

 

Kontakt ansatte

Søk læreplass

Søknad icon

For lærebedrifter

For lærlinger