Vi ønsker å tilsette en person i 100% stilling som Rådgiver med kontorsted Harstad.

 

KomOpp har en stor økning i antall lærlinger og lærekandidater, samt gjennom Erasmus+ jobber vi med internasjonalisering og mobilitet for lærlinger/veiledere sammen med samarbeidspartnere i Irland, Hellas, Portugal og Danmark. Dette medfører at vi har behov for å øke bemanningen med en rådgiver stilling. Primær oppgave for stillingen er oppfølging av medlemsvirksomhetene og lærlingene/lærekandidatene våre i Sør- og Midt-Troms.  Andre oppgaver vil være: møtearrangør for lærlinger/lærekandidater og veileder, kurs for faglig leder og veileder, Erasmus+,  samarbeid med videregående skoler, samt rekrutteringsarbeid. Det må påregnes en del reisevirksomhet både i inn og utland.

KomOpp kan tilby spennende og krevende oppgaver, blant annet knyttet til videreutvikling av Erasmus+ og bruk av vekslingsmodellen.  Kontoret er stadig i utvikling for å kunne tilby våre medlemsbedrifter best mulig tjenester.

Søker må ha høgskoleutdanning og veiledningspedagogikk. Det vil være en fordel med yrkesfaglig pedagogikk. God datakunnskaper er nødvendig, fordi Komopp benytter e-lærlingsverktøy og database i oppfølgingen av lærlinger. Personlige egenskaper/ferdigheter som evne til samarbeid, fleksibilitet, det like å jobbe med ungdom og kommunikasjon vil bli sterkt vektlagt. God kjennskap til videregående opplæring og lærlingordningen vil være en fordel. Må ha førerkort klasse B og gode kunnskaper i engelsk både muntlig og skriftlig.

Lønn etter avtale. Kommunal pensjonsordning. Vi tar sikte på tilsetting snarest mulig. 

 

Nærmere opplysninger om stillingen fåes ved henvendelser til daglig leder May-Tove Grytnes 95 06 46 37. Besøk også vår hjemmeside www.komopp.no

 

Søknad med CV og opplysninger om referanser sendes per e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 31.07.16

 

Kontakt ansatte

Søk læreplass

Søknad icon

For lærebedrifter

For lærlinger