Lærlinger og nyutdannede helsefagarbeidere inviteres til å delta i fylkesmesterskap 27.april 2016 i Tromsø

Fylkesmesterskap er en konkurranse der en konkurrerer i oppgaver som fagarbeidere gjør til daglig. Det vil bli gitt en praktisk oppgave hvor de som deltar skal vise hvordan de planlegger, gjennomfører og evaluerer arbeidet. Oppgavene blir gitt i form av rollespill og dømming blir gjort etter fastsatte kriterier. 

 

I fylkesmesterskapet konkurrerer deltagerne alene. Vinneren går videre til yrkes-NM som arrangeres i Bergen 17-10 oktober 2016. I NM deltar en representant fra hvert fylke. Vinner av NM vil bli en del av det norske yrkeslandslaget som representerer Norge i World Skills i Abu Dhabi 2017. 

 

 

 

Treningen frem mot konkurransen er lærerik, morsom og spennende. Det vil være en god øving fram mot en fagprøve. Det vil bli premiering av deltagerne. Deltagerne kan ikke være eldre enn 21 år i utgangen av 2016. 

Ellers ønsker vi elever, kollegaer, venner og familie velkommen som publikum 

 

Påmelding til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den./ 93835668 innen 1.april 2016 
NB: Vi trenger navn, skole/arbeidssted, mobil.nr, e-post, og bilde av deltagere. (Bildet vil bli bruk ved presentasjon av deltagere på konkurransedagen) 

 

Kontakt ansatte

Søk læreplass

Søknad icon

For lærebedrifter

For lærlinger